Home / Ons bedrijf

Ons doel

Wij willen voor iedereen een gepaste productie neerzetten, de beste muziek draaien en de juiste sfeer overbrengen aan het publiek! Wij willen dit bereiken door te blijven innoveren én investeren, in onze producties en DJ’s.

Dike & Lion

Dike & Lion is een bedrijf met jaren ervaring op het gebied van DJ, licht & geluid. Het is opgericht door drie jeugdvrienden die al op vroege leeftijd een passie deelden voor muziek. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot professioneel bedrijf. Onze visie is om op elke plek, op elk tijdstip een feest of evenement totaal te kunnen voorzien van DJ, licht en geluid.  Wij halen voldoening uit een goede productie en zijn gemotiveerd om dit zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te kunnen blijven doen! Onze alles-in-een filosofie maakt Dike & Lion onderscheidend, voordelig en uitermate geschikt voor elk evenement met licht, geluid en muziek!

Ons team

Coen Dijkstra

Sinds jongsaf aan ligt mijn interesse bij muziek, DJ’s en de daarbij horende techniek. Mijn twee beste vrienden deelden deze interesse ook en al snel werd ons DJ-bedrijfje opgericht. Na een opleiding voor podium- en evenemententechniek was het voor mij duidelijk; mijn passie ligt bij het verzorgen van de muziek, techniek en sfeer voor ieder soort feest of evenement. Tegenwoordig doe ik niets liever dan een show of productie neerzetten met als streven een tevreden en gelukkige klant!

Jasper van Leeuwen

Feesten, muziek, lichtshows en festivals… dat is waar ik voor geboren ben! Met Dike & Lion wil ik deze passie overbrengen op het publiek. In eerste instantie lag mijn interesse vooral bij het DJ’en, niets is beter dan een losgaand publiek voor je! Maar al heel snel ben ik ook verliefd geworden op de productie- en bedrijfskant van Dike & Lion. Ik hoop door te groeien met het bedrijf zodat we steeds grotere producties en boekingen krijgen. Hierdoor zullen we nog lang van onze gedeelde passie kunnen genieten en mensen blij maken!

Martin van Dijen

Met Dike & Lion beleef ik al jaren avonturen op het gebied van DJ, licht en geluid. Ik word er altijd blij van om op een nieuwe locatie aan te komen en daar als Dike & Lion een vette show of productie neer te zetten. Sinds ik dit met de jongens doe, heb ik de andere kant van het vak ook leren kennen. Bijvoorbeeld hoe de apparatuur veilig vervoerd moet worden, maar ook het ‘ontwerpen’ van een grote productie op maat. Al deze werkzaamheden binnen het vak doe ik met heel veel plezier en ik kan tevreden kijken naar het werk wat wij leveren aan onze klanten.

De DJ’s van Dike & Lion

Coen Dijkstra

Al sinds jongsaf aan ligt mijn interesse bij muziek, DJ’s en de daarbij horende techniek. Mijn twee beste vrienden deelde deze interesse ook en al snel werd ons DJ-bedrijfje opgericht. Na een opleiding voor podium- en evenemententechniek was het voor mij duidelijk; Mijn passie ligt bij het verzorgen van de muziek, techniek en sfeer voor ieder soort feest of evenement. Tegenwoordig doe ik niets liever dan een show of productie neerzetten met als streven een tevreden en gelukkige klant!

Jasper van Leeuwen

Feesten, muziek, lichtshows en festivals… dat is waar ik voor geboren ben! Met Dike & Lion wil ik deze passie overbrengen op het publiek. Als eerst lag mijn interesse vooral bij het DJ’en, niets is beter dan een losgaand publiek voor je! Maar al heel snel ben ik ook verliefd geworden op de productie- en bedrijfskant van Dike & Lion. Om door te groeien met het bedrijf zodat we steeds grotere producties en boekingen krijgen. Waardoor we nog lang van onze gedeelde passie kunnen genieten en mensen er blij mee mogen maken!

Martin van Dijen

Met Dike & Lion beleef ik al jaren avonturen op het gebied van DJ, licht en geluid. Ik wordt er altijd blij van om op een nieuwe locatie aan te komen en daar als Dike & Lion een vette show of productie neer te zetten. Sinds ik dit met de jongens doe, heb ik de andere kant van het vak ook leren kennen. Bijvoorbeeld hoe de apparatuur veilig vervoerd moet worden, maar ook het ‘ontwerpen’ van een grote productie op maat. Al deze werkzaamheden binnen het vak doe ik met heel veel plezier en ik kan tevreden kijken naar het werk wat wij leveren aan onze klanten.

Contact

Putterlaan 139
3722 WR  Bilthoven
T: 06 83 04 90 43
E: info@dikeandlion.nl
W: https://www.dikeandion.nl

KvK-nummer: 84508035
BTW-nummer: NL.8632.38.002-B01