Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews
by Erik Bouwman on Dike and Lion
The Old Dutch

De lente barst uit zijn voegen, de temperaturen stijgen. Voor ons was het afgelopen donderdag 18 mei, aanleiding om in tropische sferen te geraken in ons “bruine” café, de: “The Old Dutch”. Cocktails mochten natuurlijk niet ontbreken, maar dat alleen brengt ons natuurlijk nog géén zomer.Mede door de fantastisch muziekkeuze van Dike&Lion en de geweldige vibe die jullie wisten te brengen, werd het een voortreffelijk feest. Dank daarvoor!Inmiddels zijn jullie uitgegroeid tot onze eigen “huis-DJ’s”. En het mag gezegd worden, ik heb met verbazing staan kijken hoe professioneel jullie vandaag de dag te werk gaan.Vooraf een gedegen soundcheck, waar ook oog/oor was voor interferentie met de microfoon en de luidsprekers. Als kers op de taart werd ook het flitsende verlichtingsplan superieur ten uitvoer gebracht.Namens het bestuur van de Old Dutch wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor de samenwerking en wat ons betreft continueren we onze samenwerking de komende jaren!

by Denise on Dike and Lion
Top!

Goede spullen! Goede muziek! Altijd feest, super leuk, alles word top geregeld.

by Steef en Jet on Dike and Lion
🎉 Top feest 🎉

Wat een heerlijk feest was het!!Onze bruiloft op 7-4-2017 .... ❤De voetjes gingen van de vloer maar ook achter de draaitafel ging het los 😊Leuke enthousiaste dj's die voor ieder wat wils heeft !Goede communicatie en organisatie 👍👍👍Mede door jullie hebben wij een topdag gehad ☀Thanks mannen en succes met jullie verdere loopbaanMr and Mrs Vos

by Emma on Dike and Lion
Goed geregeld

Het contact was meteen leuk. De apparatuur van Dike & Lion is prima en ze spelen echt in op de gasten. Laaiend enthousiast dus!

by Christianne on Dike and Lion
Toppers

Op zoek naar leuk en enthousiaste dj's, STOP met zoeken en boek Dike and Lion.Deze drie mannen zijn jong en flexibel in wat er gedraaid kan worden van kinderfeestjes tot de jaren 60 je kan het zo gek niet bedenken. Ze hebben goede kwaliteitmix van licht en geluid.Ga zo door mannen👍

by Ruben on Dike and Lion
Fantastisch

Vorige week op een feest geweest waar dike & lion heeft gedraaid. Geweldige muziek collectie en altijd precies het goede nummertje draaien!
Van de 90s naar en nu enz. Daarnaast hebben ze een leuk contact met het publiek en spelen ze goed op het publiek in.
De licht show is leuk gedaan en goed geluid! Fantastisch feestje geweest.